Velkommen til min nye matblogg! Navnet på bloggen er nytt, designet er nytt, og innholdet er nytt. Jeg slettet alt på min forrige blogg og startet helt på nytt. Denne bloggen vil lære, inspirere og forhåpentligvis underholde deg. Du får være med inn på mitt kjøkken og du får være med på reiser og restauranter du kanskje ikke har vært på før. Og kanskje kan du legge opp middagene OG neste ferie etter tips fra pihvi.no?

Hvorfor Pihvi?

Jeg hadde lyst på et navn på bloggen som har med mat å gjøre, og som føles godt å si. Jeg satt lenge på google translate og søkte på matrelaterte ord på andre språk, og plutselig dukket Pihvi opp... Pihvi er finsk og betyr biff. Nå skal ikke denne bloggen kun handle om biff, men du skal ikke se bort ifra at det blir en del av det her inne. Så: velkommen til Pihvi!

Medlem

Pihvi.no vil være en "vanlig" matblogg, men du vil også få mulighet til å bli medlem! Da får du tilgang til eksklusivt materiale, oppskrifter og tips. Du vil også få nyhetsbrev og tilbud.

Hvem er jeg?

Mitt navn er Jan Ivar Nykvist. Jeg er utdannet kokk, noe som forhåpentligvis gir oppskriftene litt ekstra "tyngde". Jeg vil at du skal kunne stole på oppskriftene på pihvi.no. Dette skal være en blogg du skal kunne komme tilbake til igjen, igjen og igjen, både til hverdag og fest.
Jeg er fire ganger norgesmester i grilling, og har gitt ut 4 kokebøker. Jeg jobber som matstylist, og driver fotostudioet Oktopus sammen med fotograf og samboer Mats Dreyer.

I september komme min 5. kokebok Under trykk ut på Press forlag.


Klar for et samarbeid eller vil du komme i kontakt med meg?

Send meg en mail til: janivar@oktopus.no