Forhåndssalget er igang!

Forhåndssalget er igang!

I flere måneder har jeg hatt hodet nede i en trykkoker og jobbet med det som skal bli min 5. kokebok. Nå kan jeg endelig dele bildet av forsiden og åpne for forhåndssalg. Boka heter "Under trykk - den store trykkokerkokeboka"!

Kanskje er det vanskelig å tenkte på saftige og smaksrike høstgryter nå når du står midt i planleggingen av og pakking til sommerferien. Men hvorfor ikke bestille boka nå, så har du noe å glede deg til når sommeren er over, kveldene blir kaldere og du igjen skal samle gode venner rundt middagsbordet inne med fyr på peisen og pledd over beina? Hvis du bestiller "Under trykk" nå, så kan du velge å få den signert og mer personlig hilsen. Klikk deg inn og bestill boka HER!

Oppskrift på fiskesuppe laget i trykkoker, under trykk, kokebok

Hvorfor forhåndsbestille bok, og ikke vente til den er i butikkene?
Forhåndssalg er viktig del av boksalget, og kan avgjøre om bokhandlere tar inn boka, og om de satser på den frem mot jul. Dessuten er forhåndssalget en god pekepinne på hvor populær boka vil bli om og det er interesse for temaet. Så hvis du tenker at dette er en bok for deg, så ville jeg bestilt den allerede i dag. Det beste av alt er at du da får den før alle andre... Pluss at du kan få den med personlig hilsen hvis du bestiller nå!

Hva med å kjøpe en trykkoker og "Under trykk" til svigermor til jul i år? Da er du allerede ferdig med den kanskje vanskeligste julegaven...

Så: hva handler "Under trykk" om?
Dette er en kokebok som tar for seg trykkokerens fantastiske verden. I tillegg til 80 oppskrifter får du også tips og triks for å lykkes på kjøkkenet med trykkokeren. Her finner du oppskrifter på alt fra risotto, kraft og taco til vegetarretter, kjøtt, fisk og desserter. Alt laget på en brøkdel av tiden det vill etatt i en vanlig kjele... Med andre ord er dette boka du trenger i høst for å lage den beste maten til både hverdag og fest.

Oppskrift trykkoker, under trykk, kokebok 2024

Hva er trykkoker?
Trykkoker er egentlig en helt vanlig kjele med en lokk som gjør den til en vidundermaskin. Bytt ut en av de store kjelene dine med en trykkoker, så har du en stor kjele, og i tillegg en fantastisk tidsmaskin som gjør slowcooking til fastfood. På trykkokern er det i lokket magien sitter.
Trykkokeren er enkel å bruke. Her er det ingen kontakt, ingen vanskelige knapper og du trenger ikke å være et teknisk geni for å bruke den.
Trykkokerens magiske kraft er at den koker under trykk, noe som gjør at den koker maten på rundt 120 grader. Dette gjør at ting går raskere - mye raskere. Gryter som vanligvis må koke i 4 timer er unnagjort på under én time. Du kan spare opptil 70% av tiden ved å bruke en trykkoker. Dette gjør at du kan lage ertesuppe, langtidskokt oksegryte eller en smaksrik gresskargryte en helt vanlig tirsdag. Handle råvarene på vei hjem fra jobb, så kan du servere lammegryte med kikerter mellom barnas lekser og fotballtrening.
Trykkokeren åpner muligheten for å servere retter som før var forbeholdt søndager, når du hadde god tid til å la maten koke hele dagen, til enkel og rask hverdagsmiddag.
Visste du forresten at man i trykkoker kan koke bønner og linse ruten å bløtlegge dem over natta først?

Nå har jeg sendt fra meg både oppskrifter, tekster og bilder, og det er tid for at designer Eivind gjør det han kan for at dette skal bli høstens fineste kokebok. Boka kommer i butikkene i midten av september, perfekt timet slik at du kan servere og imponere med fantastisk mat til familien og venner i høst. Og hvis du forhåndsbestiller boka, så får du den selvfølgelig før alle andre.

Lammeskank i trykkoker, under trykk kokebok, jan ivar nykvist

Hvis du ikke allerede har en trykkoker, så kan du bestille en HER. Dette er for øyeblikket min favoritt. I tillegg til å være en av de rimeligste på markedet, så er den enkel å bruke. Den er akkurat nå på tilbud. Jeg skal prøve å legge inn ny link hvis den kommer på tilbud andre steder også.

Så: nyt sommerferien som er like rundt hjørnet. Og når sommerferien nærmer seg slutten, og du gruer deg til å dra tilbake til hverdag, hektiske dager og middagsplanlegging, så har du nå noe å glede deg til. Mer hjemmelaget mat som smaker fantatstisk på mye kortere tid. Gjør detklar til å gjøre slowcooking til fastfood! Jeg er klar for å lage en trykkkoker-bølge til høsten! Er det med?

Link til forhåndsalg
Kokk og forfatter: Jan Ivar Nykvist
Fotograf: Mats Dreyer
Stylist: Line Dammen
Forlag: Press

What do you think?

Show comments / Leave a comment