Marry Me pasta

Marry Me pasta

Denne pastaen har blitt en trend i det siste. Jeg er usikker på om det er fordi den har et morsomt navn, at den er så enkel, at den er så god (for det er den) eller om noen faktisk har fridd etter å fått servert denne.

Dette er en pasta med en saus som er like rask å lage som det tar å koke pastaen. En nydelig rett når du har dårlig tid, og har lyst på noe skikkelig digg.

Den består i hovedsak at pasta, tomater på boks, løk, fløte, parmesan og krydder. Jeg har i tillegg tilsatt spinat og vårløk for ekstra næring og smak. Her kan du med andre ord tilsette det du selv ønsker av krydder og grønnsaker.

Denne oppskriften er enkel å gjøre glutenfri ved å bytte ut pastaen. Du kan også enkelt lage den vegansk ved å bruke pasta uten egg, bytte ut kraften med grønnsakskraft og parmesanen med næringsgjær eller et annet vegansk alternativ.

Du kan også gjøre pastaen mer mettende ved å brune strimlet kyllingbryst sammen med løken. Server gjere godt brød ved siden av.

Send meg gjerne en melding hvis du har servert denne retten og blitt fridd til. Hadde jo vært helt fantastisk hvis den levde opp til navnet sitt...

oppskrift pasta merry me trend

Antall porsjoner: 2
Tid: 20 minutter

Ingredienser:
2 porsjoner pasta
1 løk, finhakket
2 ss olivenolje
2 hvitløksfedd, finhakket
1/4 ts chiliflakes
1 boks hermetiske hakkede tomater
1 dl kyllingkraft
1 dl kremfløte
2 dl revet parmesan
1 vårløk, finhakket
1 pose babyspinat, grovhakket
salt og pepper

Fremgangsmåte:
Sett på en stor kjele med lettsaltet vann og kok pastaen etter anvisningen på pakken.
Stek løken i olivenolje i en annen kjele under omrøring til den er myk. Tilsett hvitløk og chiliflakes og la steke i 1 minutt.
Ha i tomater, kraft og fløte. La koke i minst 5 minutter (gjerne litt lenger).
Ta sausen av varmen og vend inn parmesan, vårløk og spinat. Smak til med salt og pepper.
Hell vannet av pastaen (ta vare på litt). Vend pastaen inn i sausen. Hvis du vil ha sausen litt tynnere kan du vende inn litt av pastavannet.
Topp gjerne pasaten med ekstra parmesan, grovhakket basilikum, et dryss pepper og litt chiliflakes.

What do you think?

Show comments / Leave a comment