Lunsj / Middag

Pasta Alfredo

. 2 min read . Written by Jan Ivar Nykvist
Pasta Alfredo

Klar for en rask og enkel pasta til lunsj? Da kan Pasta Alfredo være tingen!

Dette er en enkel, og mettende pasta med en kremet saus med smak av hvitløk og parmesan. Servert med ferskt brød er dette en fantastisk rett - servert på under 20 minutter!

Denne pastasausen er så god at den også kan brukes i lasagne istedet for den hvite sausen. Da får du en lasagne som slår deg i bakken...

Antall porsjoner: 2
Tid: 20 minutter

Ingredienser:
1 ss smør
1 løk
2 hvitløkfedd
3 dl fløte
1⁄2 ts tørket oregano
1⁄2 ts tørket basilikum
100 g revet parmesan
1⁄2 ts salt
1⁄2 ts kvernet sort pepper
4 ss finhakket persille
200 g pasta

1:Skrell og finhakk løk og hvitløk. Stek løk og hvitløk i en kjele i smør i 3 minut- ter på medium varme under omrøring.

2:Ha fløte, oregano og basilikum i kjelen og la koke i 3 minutter til fløten begynner å tykne litt. Ta kjelen av varmen og vend inn halvparten av parmesanen og finhakket persille. Smak til med salt og pepper.

3:Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Vend pastaen inn i sausen. Topp med litt ekstra finhakket persille og revet parmesan.