Vinn pizzapakke fra Oluf.no

Vinn pizzapakke fra Oluf.no

Konkurransetid!
Nå har du mulighet til å vinne en pakke fra Oluf.no, der du får alt du trenger til pizzakvelden!

Pakken inneholder verdens beste pizzamel, sauser, oljer, skinker, pizzagjær og andre godsaker som gjør deg til en pizzakonge eller -dronning. Verdien på premien er kr 1.900,-. Pakken blir levert hjem på døra til vinneren!

Reglene er enkle. Det eneste du trenger å gjøre er å bli betalende medlem på Pihvi.no. Jeg trekker en vinner blant dere som er betalende medlemmer onsdag 18. oktober. Du må være betalende medlem når vinneren skal trekkes!

Kom og bli med inn i min pizzaverden! Du vil fremover få mine beste pizzaoppskrifter her inne. Hvis du er betalende medlem får du tilgang til alle oppskriftene på pihvi.no. Du vil i tillegg få rabattkoder (det kommer snart en på oluf.no). Du vil også få eksklusiv tilgang til plasser på vår supper club som vi snart starter opp... Så dette vil du ikke gå glipp av!

Se opp for falske meldinger på facebook eller instagram. Hver gang jeg arrangerer en konkurranse, så dukker det opp falske meldinger der noen spør om info for å lure deg. Jeg vil ikke sende ut noen meldinger i forbindelse med denne konkurransen for å få kontonummer eller annen informasjon. Vinneren vil kun bli kontaktet på mail for å få riktig adresse :-)

What do you think?

Show comments / Leave a comment